Gears of war 3 RAAM`s Shadow Available Desember.13


Merke en rolleliste både nye og tidligere kjent for serien, "Raam er Shadow" vil levere mer enn tre timer med ny Campaign gameplay satt i en historie som går forut for hendelsene i det første «Gears of War", samt seks nye multiplayer tegn, Chocolate Weapon Skin Set og en ekstra 250 Gamerscore. "Raam skygge" vil lansere den 13 desember for 1200 Microsoft Points på Xbox LIVE Marketplace, som markerer andre store spillet add-on for årets kritikerroste blockbuster "Gears of War 3".

"Raam er Shadow" dråper spillerne inn i hendelsene i Sera etter Emergence Day, som Zeta Squad er vervet å evakuere Ilima City og beskytte innbyggerne mot en Locust Kryll storm. Tar på den beryktede Locust leder fra «Gears 1," General Raam, Zeta ledes av Michael Barrick (fra «Gears of War" tegneserier berømmelse) og består av kjente fjes som Lt Minh Young Kim Gears 1") og Tai Kaliso Gears 2»), og inkluderer også en ny kvinnelig kamerat, Alicia Valera.

I tillegg til å slåss som en ny tropp av Gears, vil spillerne gå inn i støvlene av Raam selv, og for første gang stormen den menneskelige festningen fra perspektivet til en av seriens mest legendariske sjefer.

"Raam imponerende størrelse og styrke, sammen med sin Kryll skjold, gjør ham til en av de mektigste og mest skremmende fiender i" Gears 'univers ", sier Cliff Bleszinski. "Vi tror fansen kommer til å ha en blast slippe løs helvete de fattige menneskene for første gang i en kampanje setting."

Med kunngjøringen av "Raam skygge", og i påvente av lanseringen av "Horde Command Pack" på 1 november, med nye kart, karakterer, våpen skins, Horde festningsverk oppgraderinger og prestasjoner, har det aldri vært et bedre tidspunkt å kjøpe "Gears of War 3" sesongkort for 2400 Microsoft Points, som gir deg rett til de fire første spillet add-ons for rabatt på mer enn 30 prosent!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gears3

gears3

12, Herøy i Møre og Romsdal

Hei.Jeg er en 12 år gammel jente som elsker gears of war XD Jeg liker også synge og venner :D Liker veldig skrekkfilm også XD Jeg håper du liker bloggen min her :D -Gears 3

Norske blogger
free counters
Free counters

Kategorier

Arkiv

hits