Horde Mode-Game Guide


Horde Mode

Modusen som forandret skyttere er alltid tilbake i Gears of War 3, og det er større og bedre enn noensinne.

Horde-modusen er en arcade-style spill modus hvor opptil fem spillere bandet sammen for å kjempe mot bølge etter bølge av stadig vanskeligere Locust og Lambent fiender. I begynnelsen av hver bølge, fiender spawn fra ulike punkter på kartet. Å gå videre til neste bølge, må laget ditt tømme kart over alle fiender. Når den siste fienden er drept, falt spillere respawn og gjenoppta kampen i neste bølge, hvor enda sterkere fiender venter.

Men det vil ta mer enn kuler for å overleve bølger av fiender og skremmende sjefer i Horde-modusen 2.0. Hvis du kommer til å gjøre det gjennom levende, må du bygge opp ditt forsvar med festningsverk.

Festningsverk er brutt ned i fem hovedtyper:

? Barrierer treg fiendens angrep og deal beskjedne skader.

? Lokker trekke fiendtlig ild borte fra laget ditt, og gir deg en viktig taktisk fordel.

? vaktpostene er automatisert våpen nyttig for å forsvare viktige områder eller ser ryggen din. Vaktmennene gi ekstra fordel å belyse fiender innenfor rekkevidde i Tac-Com view.

? Turrets er stasjonære automatiske våpen emplacements som meie ned større fiender eller store grupper av fiender.

? Den Silverback gir deployerbare cover og kjempeflott ildkraft, gjør det et must for enhver slagmarken scenario.

I begynnelsen av hver kamp av horde mode, er din første prioritet å etablere en Command Post. Survey kartet for de mest strategiske posisjon for å bygge din base, så nærmer det grønne spøkelset bildet av Command Post-og trykk [Y] for å bygge den. Nå er du klar til å befeste din base og forsvare den fra angrep.

Når Command Post er etablert, bygg festningsverkene er like enkelt som nærmer seg spøkelsesbilde av ulike installasjoner (barrierer, lokkeduer, etc.) og trykke [Y] å samhandle med dem. Fargen på spøkelsesbilde indikerer hva du kan gjøre med din nåværende cash reserver:

Green - Du har råd til å bygge en ny festningsverk.

Rød - Du kan ikke råd til å bygge festningsverk.

Gul - Du har råd til å reparere festningsverk.

Blue - Du har råd til å oppgradere festningsverk.

Jo mer du bygger, jo mer ferdigheter øke, til slutt slik at du kan oppgradere din festningsverk. Pass på å holde et tett øye med statusen til festningsverkene-hvis de suge opp for mye skade, vil de bli ødelagt. Å oppgradere eller reparere et festningsverk, tilnærming den og trykker [Y].

Bunnsolid forsvar er ikke gratis, og hver befestning vil koste deg penger, hardt opptjente ved å ødelegge fiendens bølger. Hver dreper garn deg mer penger å bygge festningsverk og kjøpe ammunisjon resupplies eller våpen. For å tjene enda mer, komplett bonus mål: spesielle forhold som fører til store belønninger hvis fullført i en gitt bølge.

Hvis du faller i kamp, ​​er kampen ikke over. Tast Ghost Cam modus ved å trykke [X] og kartlegge slagmarken for gjenværende fiender eller våpen. Klikk på [LS] å få øye på dem for å overleve allierte. Enhver fiende som du har sett, selv mens døde, vil gi bonus cash når drepte av overlevende squadmates Forutsatt at du har nok kontanter på hånden, kan du kjøpe din vei tilbake til landet av de levende og gjenoppta kampen, men bare en gang per runde.

Utnytte festningsverk, teamarbeid og koordinering for å overleve. Du kan også bytte våpen eller dele kontanter med lagkameratene dine ved å nærme dem, trekke [LT] til å sikte, og trykke [X], [A], [B], eller [Y]. Se Interaction and Swapping  for flere detaljer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gears3

gears3

12, Herøy i Møre og Romsdal

Hei.Jeg er en 12 år gammel jente som elsker gears of war XD Jeg liker også synge og venner :D Liker veldig skrekkfilm også XD Jeg håper du liker bloggen min her :D -Gears 3

Norske blogger
free counters
Free counters

Kategorier

Arkiv

hits