Beast Mode Game Guide


Beast Mode

Tabellene er slått i Beast modus, et nytt samarbeidsprosjekt flerspilleropplevelse i Gears of War 3 som setter deg og opptil fire andre lagkamerater i kontroll av grusomme Locust Horde. Målene og regler for Beast modus skiller den fra andre modi:

? Beast er et kappløp mot klokken for å drepe alle menneskelige krefter, hvis tiden renner ut, taper du!

? Drepe mennesker og ødelegge deres befestninger legger mer tid.

? Når tiden renner ut, ødelegger Hammer of Dawn umiddelbart alle Locust krefter.

? Heroes enheter må bli drept med henrettelser eller ett-skudd .

I hvert av Beast modus 12 bølger, er målet det samme: Eliminer motstridende koalisjonsstyrkene før tiden renner ut. For hver fiende drept og festningsverk skadet, vil du legge til ekstra tid til å fullføre hver bølge og låse opp flere Locust enheter. Den tikkende klokke markerer en innkommende Hammer of Dawn strike-hvis tiden renner ut, er enhver Locust enhet på feltet umiddelbart ødelagt, og bølgen ender. Flytt raskt, drepe Stranded og COG krefter, og ødelegge deres befestninger å legge dyrebare sekunder av klokken.

På slutten av hver runde, er din tid lagt til en Total tid teller. Koordinere tett med lagkameratene dine og flytte raskt gjennom bølgene å oppnå kortest tid mulig.

Som du tar skade, vil du se Locust Cross-the Horde versjon av Crimson Omen-fylles med blod. Ta dekning og unngå skader vil ikke regenerere helse for din Locust enheter, de skal bli helbredet eller gjenopplivet av en Kantus prest eller hule i bakken som en Savage Corpser.

I tillegg til Stranded krefter, bølger også Heroes: spesielle menneskelige fiender som Marcus og Dom som utøver mektig våpen. Heroes blør ikke ut når downed, de må utføres på nært hold, eller sendes med ett skudd dreper, som Boomshot. Locust enhetene vil gradvis regenerere ammunisjon og granater, men du finner du ikke ammo bokser eller våpen å plukke opp på slagmarken.

Hvert menneske drept og festningsverk ødelagt også gir deg kontanter, som du trenger å "kjøpe" Locust enheter for å bringe på slagmarken. Etter hvert som du tjener mer penger, vil du låse opp høyere "nivåer" av enheter, som hver representerer stadig større destruktiv kraft og en rekke ulike ferdigheter. Det er i alt fire nivåer av spillbare enheter:

? Tier 1: Wild Ticker, Ticker, Wretch, Savage Drone, Butcher

? Tier 2: Kantus, Bloodmount, Mauler

? Tier 3: Giant Serapede, Savage Corpser, Savage Grenadier, Boomer

?Tier 4: Berserker,Armored Kantus,Savage Boomer.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gears3

gears3

12, Herøy i Møre og Romsdal

Hei.Jeg er en 12 år gammel jente som elsker gears of war XD Jeg liker også synge og venner :D Liker veldig skrekkfilm også XD Jeg håper du liker bloggen min her :D -Gears 3

Norske blogger
free counters
Free counters

Kategorier

Arkiv

hits