Gears 3 story.

"Let's finish this!" -Marcus Fenix

I Gears of War 2, var Marcus Fenix ​​og COG tvunget til å ødelegge Jacinto platået, den siste store byen på planeten Sera siden  Locust dukket opp på Emergence Day femten år før, for å oversvømme Locust tunneler og forsinke spredningen av Lambent, Locust skapninger omformet av sin eksponering mot energiske væske kjenner som Imulsion. Atten måneder siden, har den menneskelige overlevende flyttet til øya Vectes å gjenoppbygge. Etter en generelt rolig periode, begynte Imulsion smittet Lambent å dukke opp fra undergrunnen. Skjuler noe, forlatt COG statsoverhode, leder Prescott, forlot COG. Nå lederløse og blir tvunget av øya, COG disbands og skiller veger til de tryggeste plassene igjen. Victor Hoffman tar noen overlevende til Anvil Gate mens Delta troppen setter seg på en Raven er Nest Class transportør, den CNV Sovereign, med de resterende menneskene for å unngå ytterligere Lambent angrepet.

Mens Augustus Cole og hans tropp lete etter forsyninger fra ruinene i hjembyen, kommer styreleder Prescott på Sovereign, som gir Marcus med en data-plate som viser hans far, forskeren Adam Fenix, er fortsatt i live. Skipet er snart angrepet av en Lambent Leviathan, Marcus og hans team forsøker å forsvare skipet, lure skapningen i en felle satt av Baird på et nærliggende bro. Selv om Leviathan er ødelagt, er skipet også tapt. Prescott er blant de dødelig såret, men før han døde, gir Marcus med en kryptert nøkkel med plasseringen av hemmelige baser kjent som Azura der Adam blir holdt. Forlaternoen av hans COG å hjelpe de overlevende, Marcus, Cole, Dom, og Baird ta av mot Anvil Base, hvor de har utstyr for å dekode nøkkelen, mens Anya og resten tar omsorg for sårede.

COG blir tvunget til å reise på tvers av Locust-kontrollerte baser, og Locust Queen, Myyrah, varsler alle sine tropper i deres vei til COGS tilnærming. Marcus og hans team til slutt kapre en Locust gass lekter til å reise med fly, stopper for å hjelpe og redde Dizzy, en dyktig mekaniker og sjåfør. De ankommer Anvil Gate og hjelper Hoffman forsvare seg mot et Locust angrep. Etterpå ser dei gjennom den krypterte nøkkelen til å finne plasseringen av Azura men oppdager det er beskyttet av en menneskeskapt Maelstorm, forebygge ankomst med fly eller på sjøen. Hoffman's notater viser en ubåt i ruinene av Char, en by i nærheten, men de vil trenge drivstoff. Dom antyder reiser til Mercy, hvor en Imulsion fyllestasjon ligger, men også hjemmet til sin døde kone Maria.

På Mercy,vil COG oppdage mennesker som har blitt Lambent fra Imulsion forgiftning, og frykter at det kan spre seg. Ettersom de er omgitt av Lambent styrker, ofrer Dom selv ved å kjøre en lastebil inn i lagertanker, forbrant Lambent i eksplosjonen og tillater Marcus og de andre for å unnslippe. Og i Char, facer de  mot overlevende mennesker som har kommet til å mislike COG for hva de gjorde til sin verden, og så til slutt ta veien til Endeavor Shipyards, der ubåten ligger. Etter reparasjon og tanking setter de av gårde for Azura.

Etter å slippe unna Maelstorm, finner de Azura er formet som en stor resort. Mens de kjemper mot Locust som også prøver å komme til Adam, og COG vil  oppdage at Prescott hadde kunnskap om at Emergence Day kom, som han hadde beordret byggingen av Azura og brakt verdens elite til det før Locust kom . Adam er i stand til å kontakte teamet via overvåkingskameraer på øya, og forklarer at han har en kur for å stoppe Lambent men trenger COG's hjelp til å gjennomføre det. Marcus og hans team kjemper gjennom Locust å ødelegge Maelstorm generatoren med Adam's instruksjoner, slik at COG å kan komme for å gi luft og bakke støtte. Som Lambent  begynner å vises på øya,må COG gjøre veien til et hotell hvor Adam holdes. Underveis møter de Myyrah, som avslører at Adam hadde jobbet med henne i tyve år, og nekter å la dem hjelpe ham med å fullføre sin plan. Etter  å kjempe mot Myyrah, når troppen Adams rom. Etter en kort gjenforening og Adam får høre nyhetene om Dom, forteller Adam at Imulsion er en levende organisme, tilpasser seg både Locust og menneskelige organer for å opprette Lambent, og det utvikler seg raskt. Adam har utviklet en energi bølge som, som et nøytron bombe, vil bare ødelegge helst celle infisert av Imulsion. Selv om dette vil drepe Lambent, vil det også drepe Locust tropper. Adam hadde vært i kontakt med Myyrah å prøve å demme opp for virkningene på Locust, og å oppdage en kur som ikke ville skade dem, men kunne ikke finne det i tide .

Marcus og hans tropp eskorter Adam på taket av hotellet hvor energi generator for kurerene hans sitter. COG må  forsvare seg mot Myyrah angrep som maskinen starter opp. Til slutt, når maskinen når full kraft, og sender bølger av energi tvers Sera, drepte alle Locust og Lambent. Adam avslører at han vil dø om kort tid også, å ha tilført seg med Imulsion å teste sin kur, og forteller Marcus å leve livet til det fulle før han blir slått til aske og forvitrer. Som Marcus agonizes over mistet sin far, Myyrah, fortsatt i live fra den siste angrep, som klandrer Marcus for hva Adam unnlot å gjøre. Marcus stikker Myyrah med Dom's kniv, og dreper The Locust Queen. Som COG vil feire slutten av krigen, fortsetter Marcus til å sørge over tapet av sin familie, men Anya minner ham om hans fars siste ord, og som nå, takket være dem, har de en morgen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gears3

gears3

12, Ålesund

Hei,hei! Dette er min blogg om Gears of war 3 og dei andre gears spillene :D Jeg håper du liker den ! Og jeg blir alltid glad for kommentarer.. -Gears3

Norske blogger
free counters
Free counters

Kategorier

Arkiv

hits